Aftermovie

Geniet van deze samenvatting van de dag: een compilatie van alle onderdelen in 2 minuten!
Klik op de afbeelding om de video te starten

Plenair deel met Michel Tobé en Mark Slaman

Bekijk hier de opening en de afsluiting terug
Klik op de afbeelding om de video te startenBekijk ook deze vier korte maar pakkende animaties die gemaakt zijn voor de opening! Back to school to go forward!
 
  
   
 

FMN Student Awards 2020

Bekijk hier de verschillende onderdelen van de FMN Student Awards 2020 terug

 

Keynote prof. dr. Nick van Dam:

Bekijk de presentatie van Nick van Dam over "Turning the workplace into a learning place"
Klik op de afbeelding om de video te starten

Break-out sessies // Ronde 1

Klik op de gewenste sessie om deze terug te kijken via YouTube

     
    

Break-out sessies // Ronde 2

Klik op de gewenste sessie om deze terug te kijken via YouTube

    
    

Goodies!

We hebben aan aantal leuke en exclusieve goodies met je te delen!

Maak kans op een gratis ticket voor World Workplace Europe door onze enquête in te vullen!
We zijn heel benieuwd hoe jij dit eerste digitale congres van FMN en de Haagse Hogeschool FM hebt ervaren! Daarom vragen wij je om ons tevredenheidsonderzoek in te vullen, zodat een volgend event nóg meer toegevoegde waarde aan jou als professional kan bieden.

Omdat we snappen dat je al genoeg vragenlijsten voorbij ziet komen, gaan we het iets leuker maken: Als jij de korte vragenlijst invult en daarbij je mailadres achterlaat, maak je automatisch kans op één gratis entreeticket van World Workplace Europe op 17 & 18 maart 2021 ter waarde van €199,- excl. btw (georganiseerd door FMN en IFMA) . Vul de vragenlijst hier in en maak kans!
WEG MET WOLLIG: Gratis boekje van dagvoorzitter Esther van der Voort
Dagvoorzitter Esther van der Voort en oud-advocaat Huibert-Jan van Roest rekenen in het boek 'Weg met Wollig'! af met professionals die niet helder spreken. Maak je geen zorgen. De schaapjes worden niet geslacht, maar vakkundig geschoren.

Speciaal voor FMN Connect XL: Back to School! mogen we de eerste twee hoofdstukken van dit boek, die als afzonderlijke casussen te lezen zijn, met je delen. En we verklappen hier al: het tweede personage zou je een FM’er kunnen noemen! Download hoofdstuk 1 & 2  gratis via deze link!
Geschiedenis van FM: van zoetelaar tot facility manager
Duik letterlijk de geschiedenis in met dit uit 2005 afkomstige boek van Wessel & Michiel Ytsma.

Voor de identiteit en eigenwaarde van een vak en haar beoefenaar, is het goed om
te weten waar haar wortels liggen. Daarom gaan Wessel en Michiel in dit boek op zoek naar de ontstaansgeschiedenis van FM en onderzoeken we de herkomst van de specifieke kenmerken ervan. Download het boek gratis via deze link!
Gratis E-book 'Sociale cohesie bij werken op afstand' van spreker Simone Leenders
Heb jij hem ook gevolgd? De FMN-Talk van Simone Leenders over sociale cohesie bij werken op afstand? Die inhoud én nogt veel meer nuttige informatie kan jij nu teruglezen in het door Simone gratis ten beschikking gestelde e-Book! Sociale cohesie gaat over saamhorigheid, onderling vertrouwen, gedeelde waarden en normen en interactie.

In het e-book gaat Simone in op manieren waarop je dat kunt faciliteren en versterken bij werken op afstand. Download het boek gratis via deze link!
Speed up Innovation with Design Thinking:  TEDx talk Guido Stompff
Bekijk hier de 12 minuten durende 'crash course' TEDx-talk van spreker Guido Stompff! Deze video is al meer dan 144.000 keer bekeken en is een zeer mooie aanvulling op de presentatie die Guido gaf tijdens FMN Connect XL. Bekijk de video HIER.
Borrel samen met je collega eens gezellig mee bij TOPdesk!
Vind je het gezellig om een keer bij TOPdesk aan te sluiten tijdens de vrijdagmiddagborrel? Spreker Renske van der Heide nodigt je (samen met je collega's) uit, zodra het weer kan! 

Lijkt je dit gezellig? (En we kunnen je uit eigen ervaring vertellen: dat is het ook) Stuur dan een mailtje naar Renske!


 
FMN & Ifmec komen met 17-delige videoserie over de SDG's in relatie tot FM
Per aflevering van deze videoserie staan we stil bij één van de 17 SDG-doelen in de vorm van een informele paneldiscussie. Twee prominenten uit het werkveld en de gespreksleider gaan met elkaar in gesprek over de realisatie en problemen rondom de desbetreffende SDG in relatie tot FM. De aankomende weken worden de eerste afleveringen opgenomen. Dus stay tuned en doe duurzaam!

In de afgelopen periode heeft Ifmec al een groot aantal duurzame praktijkvoorbeelden gebundeld in een gave brochure! Download 'm gratis via deze link!
FMN Podcast (met volgende week interview met Nick van Dam)
Ben je al bekend met de FMN Podcast? We maken namelijk interessante, korte afleveringen over diverse relevante thema's zoals het nieuwe normaal, 25 jaar FM, chatbots en artificial intelligence.

Ninnenkort verschijnt er een podcast met onze keynotespreker Nick van Dam in de hoofdrol! We zullen in deze aflevering dieper ingaan op de gegeven presentatie. Wil je deze podcast niet missen? Volg FMN dan op LinkedIn, of voeg FMN Podcast toe aan jouw favorieten in je eigen podcastplayer zoals Spotify!
Hopelijk heb je genoten van dit event, welke voor iedereen gratis te volgen was! Wist je dat FMN (dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein) nog veel meer leuks te bieden heeft? Je ontmoet andere leden bijvoorbeeld tijdens onze congressen, expertsessies, bijeenkomsten van communities of onze andere bijeenkomsten. draag bij aan de verdere ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, verrijk je eigen kennis en ervaring en vergroot je netwerk. Bekijk een aantal van de voordelen op deze pagina!
Stages zijn de schakel!
 
Geen FM onderwijs zonder ervaringen op te doen in het FM werkveld, geen FM werkveld zonder toetreding van goed opgeleide young professionals.

En dat kan alleen als we onze studenten interessante stageplaatsen kunnen aanbieden. Wellicht in uw bedrijf? Niet alleen draagt u op deze wijze bij aan de groei en de verdere professionalisering van het facilitaire vakgebied; u haalt ook weer fris, jong en nieuwsgierig talent naar binnen. 

Begin februari starten de 3e jaars stages weer en de 4e jaars afstudeeropdrachten (beiden 20 weken). Werving hiervan vindt nú plaats en veel studenten zijn nog zoek naar een goede stageplek of afstudeeropdracht in een mooie en bijzondere organisatie. Uw organisatie?
Meer informatie?
Email naar MO-Onstage@hhs.nl of neem contact op met Olga van Diermen, stage coördinator 3e jaar of Paul Pouw, afstudeercoördinator 4e jaar.

Help mee om mooi onderwijs te maken en aankomend facilitair talent tijdens hun studie dé ervaring mee te geven in het échte werkveld.
Wall of Fame

Wij zijn Honoursstudenten van de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Samen met FMN en de opleiding Facility Management hebben we dit evenement medemogelijk gemaakt. De workshops die u kunt bekijken zijn door ons gemaakt en werden door ons geven. Wij willen ons profileren door opdrachten te doen in samenwerking met het werkveld. Ook volgen wij regelmatig interessante gastcolleges in de Honourslessen op school.

Bent u of kent u iemand die een leuke opdracht heeft liggen voor ons of heeft u een leuke, leerzame ervaring die u tijdens een gastles met ons wilt delen? Neem dan contact op met ons via volgend mail adres: FM.honours@gmail.com

Graag willen wij ons aan u voorstellen!
Klik op een van onze namen om naar een LinkedIn profiel te gaan, en klik op de foto om naar een korte YouTube video te gaan, waarin wij ons voorstellen!